Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Det her er den hurtigste og lækreste ret, du kan forestille dig! Og selvom gorgonzola måske lyder knapt så børnevenligt, så giver den masser af smag sammen med peperonien. Og så klapper vi lidt i hænderne over, at kødet kun skal stege i et par minutter. Det bliver ikke nemmere de dage, det skal gå stærkt! God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk pasta
- 50 grampepperoni
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 350 gramsvinekød i strimler
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 spskgorgonzolaost
- 2 tsktørret oregano
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramedamamebønner
- 1 stkrød peberfrugt
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Skær pepperonien i mindre stykker. Skær løget i tern, hak hvidløget fint og steg begge dele i lidt olivenolie på en pande sammen med pepperonien, til det hele har fået farve. Tilsæt kødstrimlerne og steg videre i et par minutter.3
Tilsæt madlavningsfløde, smuldret gorgonzola, oregano, smuldret grøntsagsbouillon og rør rundt, indtil gorgonzola og grøntsagsbouillon er opløst i sovsen. Smag til med salt og peber.4
Hæld de frosne edamamebønner i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i fem minutter og hæld derefter vandet fra. Skyl og skær den røde peberfrugt i stave til gnavergrønt.5
Voila, så er der den hurtigste lækre pastaret!6
Velbekomme!Tip
Hvis du har en pålægsrest tilovers - f.eks. spegepølse eller skinke - kan du sagtens bruge den i stedet for pepperoni. Har du gorgonzola tilovers, så brug den på en lun morgenbolle eller i en lækker kartoffelsalat dagen derpå.