Fiskefrikadeller med kartoffelsalat og hjemmerørt remo

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramsmå kartofler
  • 225 gramhvid fisk
  • 0.5 tsksalt
  • 0.5 stkløg
  • 1 stkæg
  • 2 spskhvedemel
  • 1 pottedild
  • 175 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 125 gramgrønne asparges
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 50 gramtørrede abrikoser
  • 1 kuglemozzarella
  • 3 stkforårsløg
  •  salt
  •  peber
  •  smør
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskefrikadeller med kartoffelsalat og hjemmerørt remo

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Det er slet ikke svært at lave sin egen fiskefars, og det er en super god måde at få fisk i ungerne på. Her har vi serveret dellerne med en lækker kartoffelsalat fyldt med lutter gode sager - og hjemmerørt remo. MUMS - og god fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramsmå kartofler
  • 225 gramhvid fisk
  • 0.5 tsksalt
  • 0.5 stkløg
  • 1 stkæg
  • 2 spskhvedemel
  • 1 pottedild
  • 175 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 125 gramgrønne asparges
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 50 gramtørrede abrikoser
  • 1 kuglemozzarella
  • 3 stkforårsløg
  •  salt
  •  peber
  •  smør
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Kog kartoflerne i en gryde med rigeligt med saltet vand, til de er møre, og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Giv fisk, salt, løg i mindre stykker, æg, mel og halvdelen af den skyllede dild en snurretur i en foodprocessor, til du har en grov fars. Hvis du ikke har en foodprocessor, kan du bare hakke fisken fint med din største og bedste kniv og røre det hele sammen i en skål på god gammeldags mormormanér. Steg en lille prøvedelle på panden, så du er sikker på, at krydringen er, som du kan lide den.

3. Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller med skeen og håndfladen. Lad dem stege i en blanding af smør og olivenolie på en pande, til de har en fin, gylden og sprød overflade. Bland pickles med mayonnaise og karry og smag til med salt og peber.

4. Knæk det nederste af aspargesene, skyl dem og skær dem i mundrette bidder. Rens og skyl peberfrugten og skær den i tern. Skær de tørrede abrikoser i små stykker. Skær mozzarellakuglerne i halve eller pluk en stor mozzarella. Rens forårsløget og skær top og bund fra. Skær resten i tynde skiver. Bland det hele sammen med de kolde kartofler og dressing efter eget valg. Smag til med salt og peber.

5. Servér de lune fiskedeller sammen med kartoffelsalaten, den hjemmerørte remo og resten af dilden som pynt. Velbekomme!

Tip

Den type pickles, vi har brugt, findes i plastbakker ved siden af pålægssalaterne i supermarkedet. Du kan også bare bruge syltede agurker, som du hakker fint. Og kan du få de små kugler mozzarella, synes ungerne ofte, at de er ret sjove.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre