Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Mambenos rugbrødsknas er super lækker som topping på f.eks. yoghurt og koldskål. Og så er det en rigtig god måde at få brugt dine gamle rugbrødsrester på. Bare husk at opbevare dine rugbrødsrester i køleskabet, indtil du skal bruge dem.
Portioner
Ingredienser
- rugbrød
- smør
- sukker
- salt
Fremgangsmåde
1
Blend dine rugbrødsrester helt fint i en blender eller minihakker.2
Smelt en god klat smør på en slipletpande og tilsæt rugbrødet. Steg det, til det begynder at bliver sprødt og gyldent. Rør hele tiden, så det ikke brænder på. Det tager ca. 10-15 minutter. Tilsæt evt. mere smør undervejs.3
Når rugbrødskrummerne begynder at tage farve og blive sprøde, tilsætter du sukker efter smag og steger et par minutter. Husk at røre - det kan nemt brænde på, når der er tilsat sukker!4
Smag til med salt og hæld rugbrødsknasen over på en bageplade med bagepapir. Lad det køle af.5
Velbekomme!* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.