Rugbrødsknas

Ingredienser

( 1 portion )

Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Rugbrødsknas

I samarbejde med

4.6, Mambeno-favorit!

Mambenos rugbrødsknas er super lækker som topping på f.eks. yoghurt og koldskål. Og så er det en rigtig god måde at få brugt dine gamle rugbrødsrester på. Bare husk at opbevare dine rugbrødsrester i køleskabet, indtil du skal bruge dem.

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Blend dine rugbrødsrester helt fint i en blender eller minihakker.

2. Smelt en god klat smør på en slipletpande og tilsæt rugbrødet. Steg det, til det begynder at bliver sprødt og gyldent. Rør hele tiden, så det ikke brænder på. Det tager ca. 10-15 minutter. Tilsæt evt. mere smør undervejs.

3. Når rugbrødskrummerne begynder at tage farve og blive sprøde, tilsætter du sukker efter smag og steger et par minutter. Husk at røre - det kan nemt brænde på, når der er tilsat sukker!

4. Smag til med salt og hæld rugbrødsknasen over på en bageplade med bagepapir. Lad det køle af.

5. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre