Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Mambenos rugbrødsknas er super lækker som topping på f.eks. yoghurt og koldskål. Og så er det en rigtig god måde at få brugt dine gamle rugbrødsrester på. Bare husk at opbevare dine rugbrødsrester i køleskabet, indtil du skal bruge dem.
Portioner
Ingredienser
- rugbrød
- smør
- sukker
- salt
Fremgangsmåde
1
Blend dine rugbrødsrester helt fint i en blender eller minihakker.2
Smelt en god klat smør på en slipletpande og tilsæt rugbrødet. Steg det, til det begynder at bliver sprødt og gyldent. Rør hele tiden, så det ikke brænder på. Det tager ca. 10-15 minutter. Tilsæt evt. mere smør undervejs.3
Når rugbrødskrummerne begynder at tage farve og blive sprøde, tilsætter du sukker efter smag og steger et par minutter. Husk at røre - det kan nemt brænde på, når der er tilsat sukker!4
Smag til med salt og hæld rugbrødsknasen over på en bageplade med bagepapir. Lad det køle af.5
Velbekomme!