Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Så er der nem aftensmad! Lækker mørbradgryde fra i går - blot tilsat lidt revne gulerødder og serveret med nykogte ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 200 gramgulerødder
- rester fra mørbradgryde
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Bland gulerødderne i mørbradgryden og varm godt igennem på komfuret eller i mikroovnen.3
Servér mørbradgryden med de dampende varme ris.4
Velbekomme!Tip
Mørbradgryde smager om muligt endnu bedre på dag to, hvor den har stået og trukket natten over. Skal der virkelig kræses om ungerne, så køb en pakke cocktailpølser og tilsæt på dag to. Det er altid et hit!