Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Mums! Hurtige og lækre kyllingestykker paneret i peanuts. Vi serverer dem med stegte ris, æbler, gulerødder og blomkål - og lidt soya som dip. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 100 grampeanuts
- 1 stkæg
- 400 gramkyllingeinderfilet
- 0.5 stkblomkål
- 200 gramgulerødder
- 2 stkæbler
- 2 tskkarry
- soya
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene som anvist på pakken og hæld vandet fra.2
Hak peanutsene fint eller giv dem en snurretur i en minihakker eller foodprocessor og fordel dem på en flad tallerken. Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med lidt salt og peber.3
Vend nu kyllingefileterne i æggeblandingen og derefter i peanutsstykkerne. Steg kyllingefileterne på en pande i olivenolie, til de er gyldne og gennemstegte. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Sørg i øvrigt for at vende dem forsigtigt, så paneringen ikke falder af.4
Skyl blomkålet, fjern stokken og del blomkålet i små buketter. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Skyl æblerne og skær i skiver.5
Steg nu risene risene sammen med grøntsagerne og karry på en pande eller i en wok i olivenolie i ca. fem minutter. Smag til med soya.6
Servér de sprøde kyllingestykker med de lynstegte ris, grøntsager og soya.7
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn lave små buketter af blomkålet, skrælle gulerødderne og skære æblerne i mindre stykker.
Hvis du har sød chilisauce på lager, smager det super godt til retten.