Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
I dag bliver det ultranemt, for du skal blot varme lasagnen fra i går - og så lave en nem og hurtig salat. Vi har brugt rødkål i salaten, men du kan bruge lige den type salat, du allerbedst kan lide, eller som du lige har på lager i køleskabet. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra lasagne
- 50 gramgræskar- eller solsikkekerner
- salat efter eget valg
- 2 stkæbler
- 0.5 pottepersille
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra gårsdagens lasagne i ovn eller mikroovn.2
Rist kernerne på en tør pande til de har taget farve og køl dem af på en tallerken. Du kan bruge lige de kerner eller frø, du har lyst til. Græskarkerner, solsikkekerner, sesamfrø m.m.3
Skyl salaten og skær den i strimler. Skyl æblerne og skær dem i mundrettet stykker.4
Hak persillen fint. Vend alle ingredienserne til salaten sammen, smag til med lidt salt og peber og top med dressing efter eget valg.5
Og jep, så er der super nem og lækker aftensmad.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad ungerne skylle salaten og rive den i grove stykker i stedet for at hakke den. Lad dem også skære æblerne i grove tern og vende salaten sammen i en skål.