Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
20 min
De er super nemme at lave, de her grøntsagspandekager og vores børn var vilde med dem. De er perfekte til madpakken eller som tilbehør til aftensmaden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfrossen spinat
- 1 stkrød peberfrugt
- 3 stkæg
- 1 dlrugmel
- 2 spskhvedemel
- 1 tsksalt
- olivenolie
- smør
Fremgangsmåde
1
Tø spinaten op i enten en gryde eller i mikrobølgeovnen. Skyl peberfrugten og tag kernerne ud. Blend peberfrugt og spinat sammen med æg i en minihakker, blender eller foodprocessor.2
Tilsæt rugmel, hvedemel og salt og snur videre.3
Steg pandekagerne i smør ved middel varme på en stor sliplet-pande - der kan ca. være fire pandekager på en pande.4
Server pandekagerne som tilbehør til aftensmaden eller som snack i madpakken.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad ungerne skylle peberfrugten og tage kernerne ud.