Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En nem og lækker omgang aftensmad med kyllingfilet stegt i karry og paprika, som vi serverer med æg og masser af grøntsager samlet i et pitabrød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 1 stkrød peberfrugt
- salat efter eget valg
- 2 stktomater
- 150 gramløse majs
- 400 gramkyllingefilet
- 1 tskpaprika
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.25 spskkarry
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- dressing efter eget valg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Læg æggene forsigtigt i kogende vand, kog dem i ca. 9 minutter og overhæld dem straks med koldt vand.2
Skyl og skær peberfrugt, salat og tomater i mindre stykker og hæld vandet fra majsene. Kom det hele i små skåle.3
Skær kyllingfileten i mindre stykker og steg dem i lidt olivenolie på en pande med paprika, oregano og karry. Smag til med salt og peber. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber, når du har rørt ved råt kød.4
Pil æggene og del dem i mindre stykker. Lun pitabrødene og stil alle ingredienser på bordet i små skåle og server med dressing. Lad familien sammensætte deres helt egen yndlingspita!5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at snitte og ordne grøntsagerne. De kan også hjælpe med at pille æggene.
Er der rester til overs - så gem dem til madpakken i morgen.