Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en nem klar suppe på resterne fra kyllingen fra i går. Suppen er lavet med nemme grøntsager fra frost og serveres med groft flute. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra helstegt kylling
- 1.5 litervand
- 2 terninghønsebouillon
- 1 stkgroft flute
- 400 gramfrosne suppeurter
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.2
Pil kødrester af kyllingeskroget og gem dem til senere. Bring skroget fra kyllingen i kog i en stor gryde sammen med vand og hønsebouillon. Lad det koge i ca. 15 minutter.3
Lun flutet. Tag skroget op og si evt. bouillonen, hvis du synes. Tilsæt grøntsagerne og kyllingestykkerne, varm op og smag den til med salt og peber.4
Server den dampende varme suppe med groft flute til. Så må der slubres. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Hvis de har mod på det, så lad dine børn pille kødet af kyllingen. De kan også smage suppen til.