Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
I dag skal du blot varme resterne fra gårsdagens kalkun i fad og lave en hurtig og nem salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra kalkun i fad
- salat efter eget valg
- 0.5 stkagurk
- 2 stktomater
- 125 gramgrønne asparges
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Opvarm resterne fra gårsdagens kalkun i fad i mikroovnen, ovnen eller i en gryde.3
Skyl salaten, agurken og tomaterne og skær det hele i mundrette stykker. Knæk den nederste del af aspargesene f og smid dem væk. Blancher aspargesene i spilkogende vand i 30 sekunder. Overhæld dem med koldt vand og skær dem i mundrette bidder. Vend sammen til en hurtig salat.4
Server resterne med ris, salat og lidt dressing på toppen.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære tomater og agurker i mundrette stykker.