Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Det bliver en nem og hurtig omgang aftensmad i dag, da der blot skal koges bulgur eller ris og steges koteletter - og så skal de bagte rodfrugter fra i går varmes godt op igen. Har du lyst, kan du udskifte kotetellerne med andre typer kød - eller en god grillpølse. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- bulgur eller fuldkornsris
- 4 stknakkekoteletter
- rester fra rodfrugter i fad
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulgur eller ris efter anvisningen på pakken. Eller brug resterne fra i går, hvis du har noget tilovers.2
Steg koteletterne i lidt olivenolie på en pande og krydr dem med med salt og peber undervejs. Du kan også give dem en tur på grillen, hvis vejret er til det.3
Opvarm resten af de bagte rodfrugter i enten en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand, mælk eller madlavningsfløde, hvis sovsen er for tyk. Smag til med salt og peber.4
Server nakkekoteletterne med bulgur eller ris og den lækre rodfrugtblanding.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn røre i gryden med rodfrugter - og ellers er der ikke så meget at lave, andet end at dække bord. Så det er jo en god anledning til at træne i den ædle disciplin!