Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Det bliver ikke meget nemmere! I dag skal du blot varme resterne fra i går og servere med en nem salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra porregryde
- 30 gramgræskar- eller solsikkekerner
- salat efter eget valg
- 2 stkæbler
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Opvarm resterne fra i går i en gryde eller i mikroovnen.3
Rist græskarkernerne på en tør pande, til de begynder at "poppe" og blive lysebrune. Lad dem køle af på en tallerken.4
Skyl salaten og æblerne og skær begge dele i mundrette stykker. Bland sammen til en lækker salat og top med græskarkerner og valgfri dressing.5
Servér resterne fra porregryden med salaten - så er der lynhurtig aftensmad.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære æblerne til salaten.