Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Saftige nakkekoteletter serveret med lækre portobellosvampe fyldt med friskost og rød peberfrugt. Hurtig og lækker aftensmad - også velegnet til grillen, hvis vejret er til det. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 300 gramportobellosvampe
- 1 stkrød peberfrugt
- 75 gramfriskost- fedtfattig og med krydderier
- 4 stknakkekoteletter
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Er vejret til det, kan du fyre op i grillen og stege både koteletter og svampe i det fri.2
Vask portobellosvampene grundigt og fjern stokkene.3
Vask peberfrugten og befri den for kerner. Skær den i fine tern og bland sammen med friskosten. Smag til med salt og peber og fyld osteblandingen i svampene. Placer dem i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er bløde og lækre. Laver du svampene på grillen, skal du blot stege dem ved indirekte varme og med låg på.4
Krydr imens koteletterne med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande. Skræl gulerødderne og vask agurken. Skær begge dele i stave til gnavergrønt og server med de saftige koteletter og bagte portobellosvampe.5
Velbekomme :o)