Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
0 min
De er helt perfekte til madpakken og faldende blodsukker i ulvetimen - de her figenkugler. For selvom de er lavet helt uden sukker og med solsikkekerner, kokosmel, kakaopulver og kokosolie, så kan de give et skud ny energi til trætte børn og voksne. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramtørrede figner
- 30 gramsolsikkekerner
- 30 gramkokosmel
- 2 spskkakaopulver
- 2 spskkokosolie
Fremgangsmåde
1
Skær toppen af fignerne. Blend figner, solsikkekerner, kokosmel, kakaopulver og kokosolie i en foodprocessor eller minihakker, til du har en sammenhængende og klistret masse. Det tager ca. 3-5 minutter.2
Form små kugler af frugtmassen og rul dem evt i kokosmel eller kakaopulver, hvis de skal være ekstra fine udenpå.3
Opbevar kuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet. Og husk, at de helst lige skal blive kolde, inden du spiser dem - ellers er de for bløde.4
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skær toppen af fignerne. De kan også komme alle ingredienserne i foodprocessoren og forme dem til kugler.