Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Lynstegte grøntsager og svinekød, der marineres i østersauce, soya og sød chilisauce. Det er super nemt og smager forrygende. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- fuldkornsnudler
- 0.5 dløsterssauce
- 0.5 dlsød chilisauce
- 3 spsksoya
- 2 fedhvidløg
- 4 stksvinekoteletter
- 1 stkbroccoli
- 1 stkrød peberfrugt
- 200 gramchampignon
- 3 dlvand
- 1 spskmajsstivelse
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.2
Bland østerssauce, sød chilisauce, soya og presset hvidløg i en skål.3
Skær koteletterne i strimler og vend dem med marinaden - brug fingrene, det er nemmest! Husk dog at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Lad kødet marinere mens du gør de øvrige ingredienser klar.4
Vask broccolien og del den i små buketter. Befri den vaskede peberfrugt for kerner og skær den i strimler. Rens champignonerne og skær dem i halve.5
Varm en dyb pande eller en wok op med lidt olie. Lynsteg broccoli, peberfrugt og champignon i 2-3 minutter. Tilsæt kød og marinade og steg videre til det har taget farve.6
Tilsæt vand og lad det simre et par minutter, til grøntsagerne er gennemvarme, men stadig har bid. Jævn saucen med majsstivelse rørt ud i lidt vand og smag evt. til med mere soya.7
Server med nudler - velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med at dele broccoli i buketter. De kan også skære peberfrugt og champignoner.