Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Jubii! Så er der mega nem og lækker aftensmad på dag to! Du skal blot varme resterne fra gårsdagens ristaffel, koge ris og skære æblerne ud. God fornøjelse
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra ristaffel
- 1 stkæble
- 100 gramedamamebønner
- 150 gramananas i stykker
- 100 grampeanuts
- 50 gramkokosmel
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Opvarm resterne fra i går i enten mikroovnen eller i en gryde på komfuret.3
Skyl og skær æblerne i små tern. Tilbered edamamebønnerne efter anvisningen på posen. Hæld saften fra ananasstykkerne og stil det hele på bordet i små skåle sammen med karrysovs og ris.4
Så kan alle (igen-igen) sammensætte deres yndlingstallerken.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til midnre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i mindre stykker. De kan også røre i sovsen og smage den til igen.