Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En hurtig og lækker ret med karry, kokos, kylling og grønt. Og så er den toppet med dekorative gulerodsstrimler og ristede løg - nemt og mega godt. Vi har brugt kyllingeinderfilet, men har du travlt, kan du også bruge kylling i tern. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 200 gramchampignon
- 1 stkløg
- 350 gramkyllingeinderfilet
- 0.5 spskkarry
- 2 dlkokosmælk
- 2 spskfiskesauce
- 2 dlvand
- 1 terninghønsebouillon
- 1 stkøkologisk lime
- 300 gramgulerødder
- 1 pottefriske koriander
- 50 gramristede løg
- olivenolie
- sukker
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Rens og vask champignonerne og skær dem i kvarte. Hak løget i grove tern.2
Skær kyllingen i små tern og husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.3
Steg champignoner, løg og kylling i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt karry, kokosmælk, fiskesauce, vand og hønsebouillon.4
Riv limeskal på den fine side af rivejernet og tilsæt den i sovsen. Smag til med limesaft, lidt sukker og evt. mere fiskesauce og karry.5
Skræl gulerødderne og smid de yderste og beskidte skræller væk. Forsæt herefter med at skrælle gulerødderne i tynde strimler og brug strimlerne som pynt.6
Server retten med dampende ris og top med gulerødder, friske koriander og ristede løg.7
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn rense og skære champignoner i stykker. De også lave gulerodsstrimler.