Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Vi har sammensat en hurtig, nem og virkelig sommerlig omgang aftensmad med grillede hakkebøffer, grillede tomater, coleslaw og hvidløgsflute. Du kan både lave opskriften på grillen og på panden i køkkenet, hvis vejret ikke viser sig fra den sommerlige side. Vi har brugt færdig coleslaw, men du kan også sagtens lave den selv. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramhakket oksekød
- 3 stktomater
- 0.5 spsktørret oregano
- 2 stkhvidløgsflute
- 400 gramfærdig coleslaw
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Form hakkebøffer af kødet og krydr bøfferne med salt og peber. Steg bøfferne på grillen, hvis vejret er til det. Hvis ikke, kan du også sagtens stege dem på en pande.3
Skyl og halver tomaterne, pensl dem med lidt olivenolie og drys med oregano. Steg dem på begge sider enten på grillen eller på en pande.4
Lun flutet i ovnen.5
Hvis du har købt en færdig pakke coleslaw, skal du bare blande dressingen med kålen. Hvis du selv vil lave den, kan du trykke på kokkehuen.6
Server de lækre hakkebøffer med grillede tomater, coleslaw og hvidløgsflute.7
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at halvere tomaterne. De kan også blande coleslaw med dressingen.