Grillede hakkebøffer med stegte tomater og hvidløgsflute

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har sammensat en hurtig, nem og virkelig sommerlig omgang aftensmad med grillede hakkebøffer, grillede tomater, coleslaw og hvidløgsflute. Du kan både lave opskriften på grillen og på panden i køkkenet, hvis vejret ikke viser sig fra den sommerlige side. Vi har brugt færdig coleslaw, men du kan også sagtens lave den selv. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Form hakkebøffer af kødet og krydr bøfferne med salt og peber. Steg bøfferne på grillen, hvis vejret er til det. Hvis ikke, kan du også sagtens stege dem på en pande.

3. Skyl og halver tomaterne, pensl dem med lidt olivenolie og drys med oregano. Steg dem på begge sider enten på grillen eller på en pande.

4. Lun flutet i ovnen.

5. Hvis du har købt en færdig pakke coleslaw, skal du bare blande dressingen med kålen. Hvis du selv vil lave den, kan du trykke på kokkehuen.

6. Server de lækre hakkebøffer med grillede tomater, coleslaw og hvidløgsflute.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at halvere tomaterne. De kan også blande coleslaw med dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre