Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Kartoffelrøsti smager virkelig godt! I dag har vi gjort det ekstra nemt og brugt den færdige udgave som tilbehør til gratinerede kyllingefileter, men har du tid tilovers, kan du nemt lave dem selv. Du finder opskriften lige her. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kartoffelrøsti
- 3 stkblandede peberfrugter
- 450 gramkyllingefilet
- 0.5 spsktørret oregano
- 100 gramrevet ost
- 200 gramaioli eller anden dip
- salt
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader.2
Læg røstierne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 20-25 minutter.3
Skyl, rens og skær peberfrugterne i strimler og stil dem stil side.4
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og læg dem i et ovnfast fad. Vend dem i lidt olivenolie og oregano. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efter du har rørt ved råt kød.5
Læg peberfrugterne ovenpå kyllingestykkerne og top med revet ost. Lad det hele bage i 15-20 minutter, til kyllingen er gennemstegt.6
Server kyllingen med røsti og aioli eller anden dip som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i strimler. De kan også drysse med revet ost.