Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Grillpølser er lynhurtige at lave og kan fås i mange super fine og lækre udgaver. Gå efter grillpølser med det højeste kødindhold - og færrest fremmedord i ingredienslisten! Her har vi serveret klassikeren i en lyn-udgave med små kartofler, færdig coleslaw og ketchup. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramsmå kartofler
- 6 stkgrillpølser
- 400 gramfærdig coleslaw
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Kog kartoflerne i saltet vand, til de er møre, når du prikker i dem med en gaffel. Det tager 10-12 minutter alt efter størrelsen.2
Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne til de er, som du bedst kan lide dem.3
Bland den færdige salat med den medfølgende coleslawdressing, hvis det ikke er gjort på forhånd.4
Server de stegte pølser med kartofler, coleslaw og ketchup. Nemt, ik'? Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten og vende pølserne. Og så kan de jo også hjælpe til med at dække bord!