Max 15 min.: Grillpølser med små kartofler og coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Grillpølser er lynhurtige at lave og kan fås i mange super fine og lækre udgaver. Gå efter grillpølser med det højeste kødindhold - og færrest fremmedord i ingredienslisten! Her har vi serveret klassikeren i en lyn-udgave med små kartofler, færdig coleslaw og ketchup. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog kartoflerne i saltet vand, til de er møre, når du prikker i dem med en gaffel. Det tager 10-12 minutter alt efter størrelsen.

2. Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne til de er, som du bedst kan lide dem.

3. Bland den færdige salat med den medfølgende coleslawdressing, hvis det ikke er gjort på forhånd.

4. Server de stegte pølser med kartofler, coleslaw og ketchup. Nemt, ik'? Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten og vende pølserne. Og så kan de jo også hjælpe til med at dække bord!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre