Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Denne opskrift er perfekt til dage med fart på! Det tager kun 15 min. at lave en lækker og dampende varm wok-ret med kokosmælk, peanutbutter og fuldkornsnudler. Vi har brugt en frossen wokblanding for at spare tid, men du kan også sagtens bruge friske grøntsager efter eget valg. Vi har brugt 300 gram kød til fire personer - men er der 500 gram i en pakke, kan du jo selv justere efter smag og behov. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 125 gramsukkerærter
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 0.5 spskrød karrypasta
- 300 gramsvinekoteletter
- 4 dlkokosmælk
- 1.5 spskpeanutbutter
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl sukkerærterne grundigt og steg dem sammen med wokblandingen i en dyb pande eller wok sammen med karrypasta i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.3
Skær koteletterne i tynde strimler og lad dem stege med, indtil kødet begynder at tage lidt farve.4
Tilsæt kokosmælk og peanutbutter, bring i kog og smag til med salt og peber og saften fra en lime, når kødet er gennemstegt. Du kan tilsætte ekstra karrypasta efter smag.5
Server wokken med nudler. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret - de kan også smage retten til.