Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Det bliver nemt i dag! Der skal blot varmes rester fra gårsdagens lækre svinekød i kokoskarry. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- rester fra svinekød i kokoskarry
- 2 stkæbler
- 50 gramcashewnødder
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Opvarm resterne fra gårsdagens svinekød i karry i mikroovnen eller i en gryde. Det kan være, at du skal spæde saucen op med lidt vand. Husk i så fald at smage til med lidt krydderier og karry efterfølgende.3
Vask æblerne og befri dem for kerner. Skær dem herefter i mindre stykker.4
Server resterne med ris, æblestykker og cashewnødder som tilbehør. Nemt, ik'? Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære æblerne i stykker - og dække bord!