Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Så bliver det vist ikke nemmere: Frikadeller og ris fra gårdsdagens aftensmad. Risene bliver stegt med grøntsager og karry og serveret med flutes. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra frikadeller
- 1 stkgroft flute
- 400 gramfrossen karrygrønt
- kolde kogte ris
- olivenolie
- soya
- smør
Fremgangsmåde
1
Lun frikadeller og flutes i ovnen.2
Steg grønsagerne i en dyb pande i lidt olivenolie - pas på det ikke sprutter, når de rammer den varme olie. Tilsæt risene og steg i 5-7 minutter. Smag til med lidt soya.3
Server dellerne med stegte ris, karrygrønt og det lune flutes - og måske lidt mere soya. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære flutes ud i skiver. De kan også hjælpe med at dække bord.
Tilføj mere smag: Du kan sagtens tilføje fx mere karry eller karrypaste i retten.