Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Mums, den er altså virkelig lækker, denne her asiatiske gryderet. Med masser af grøntsager og kylling stegt i en cremet sauce med rød karry og peanutbutter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramkartofler
- 200 gramgulerødder
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 2 tskrød karrypasta
- 280 gramkyllingefilet
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2 spskpeanutbutter
- 70 gramspæde spinatblade
- 50 grampeanuts
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mundrette stykker. Kog dem i en gryde i letsaltet vand i ca. 15 min. til de er møre.2
Hak løg og hvidløg fint. Varm en god sjat olivenolie op i en dyb pande eller gryde og svits rød karry pasta, løg og hvidløg.3
Skær kyllingen i mundrette stykker og tilsæt dem til løgblandingen. Steg godt under omrøring, tilsæt cremefine og peanutbutter og rør godt rundt.4
Skyl spinaten og vend den i retten. Hæld vandet fra kartofler og gulerødder og vend også dem i.5
Server retten i dybe tallerkener og top med peanuts efter smag. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødder, kartofler og skylle spinaten.
Ekstra smag: Tilføj lidt ekstra rød karry pasta og top med friske koriander eller andre krydderurter efter eget valg.