Grønt og kylling i cremet peanutsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramkartofler
  • 200 gramgulerødder
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 tskrød karrypasta
  • 280 gramkyllingefilet
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 spskpeanutbutter
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 50 grampeanuts
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grønt og kylling i cremet peanutsauce

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

Mums, den er altså virkelig lækker, denne her asiatiske gryderet. Med masser af grøntsager og kylling stegt i en cremet sauce med rød karry og peanutbutter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramkartofler
  • 200 gramgulerødder
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 tskrød karrypasta
  • 280 gramkyllingefilet
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 spskpeanutbutter
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 50 grampeanuts
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mundrette stykker. Kog dem i en gryde i letsaltet vand i ca. 15 min. til de er møre.

2. Hak løg og hvidløg fint. Varm en god sjat olivenolie op i en dyb pande eller gryde og svits rød karry pasta, løg og hvidløg.

3. Skær kyllingen i mundrette stykker og tilsæt dem til løgblandingen. Steg godt under omrøring, tilsæt cremefine og peanutbutter og rør godt rundt.

4. Skyl spinaten og vend den i retten. Hæld vandet fra kartofler og gulerødder og vend også dem i.

5. Server retten i dybe tallerkener og top med peanuts efter smag. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødder, kartofler og skylle spinaten.


Ekstra smag: Tilføj lidt ekstra rød karry pasta og top med friske koriander eller andre krydderurter efter eget valg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre