Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Nem opskrift på flotte og smagfulde madpandekager. Vi har lavet dem med frisk spinat og grahamsmel. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 gramfriske spinatblade
- 3 dlmælk
- 4 stkæg
- 1 tsksalt
- 130 gramhvedemel
- 60 gramgrahamsmel
- olivenolie
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl spinatbladene grundigt. Blend dem sammen med lidt af mælken i en minihakker - eller hak spinaten helt fint med din bedste ninja-kniv. Pisk spinaten sammen med æg, resten af mælken, salt, peber, hvedemel og grahamsmel i en skål.2
Steg nu dejen til madpandekager i lidt olivenolie på din yndlings pandekagepande. Pandekagerne må godt være en smule tykkere end almindelige pandekager - men kun lidt. Når de har sat sig en smule, kan du løsne dem i kanten med en paletkniv og forsigtigt vende dem, så de bliver stegt på begge sider.3
Du kan serverer pandekagerne med alverdens fyld. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at piske dejen sammen. De kan også øve sig i at vende pandekager i luften..!