Kartoffel- bønnesalat med bacon og humus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartofler
  • 125 gramkalkunbacon
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 100 gramsalatost i tern
  • 450 gramfrosne bønner
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kartoffel- bønnesalat med bacon og humus

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Den nemmeste og mest simple salat med kartofler, bønner, soltørrede tomater, salatost og kalkunbacon. Serveret med hummus. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramkartofler
  • 125 gramkalkunbacon
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 100 gramsalatost i tern
  • 450 gramfrosne bønner
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.

3. Skær kalkunbaconen i mindre stykker, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og steg baconen i ovnen i 8-10 min.

4. Hak de soltørrede tomater og anret dem i en lille skål sammen med salatost, så alle i familien selv kan vælge, om det skal på som topping.

5. Blancher bønnerne i ca. 1 min. i en gryde med kogende vand.

6. Vend bønner, kartofler og kalkunbacon sammen med en god sjat olivenolie og krydr med salt og peber.

7. Server kartoffel- bønnesalaten i en stor skål eller på et fad sammen med topping af soltørrede tomater, salatost i tern og cremet hummus. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme stykker af kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre