Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker wokret med spidskål, porre, sukkerærter, gulerødder og rejer. Serveret med vilde ris og ristede sesamfrø på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 1 stkporre
- 250 gramgulerødder
- 0.5 stkspidskål
- 2 fedhvidløg
- 125 gramsukkerærter
- 2 tskrød karrypasta
- 200 gramfrosne rejer
- 4 dlkokosmælk
- 1 stklime
- 2 spsksoya
- 40 gramsesamfrø
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Rens porren, snit den i lange strimler og skyl dem godt i koldt vand. Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Snit spidskålet fint og hak hvidløgene fint.3
Varm en dyb pande eller wok op med olivenolie og svits karrypasta og hvidløg. Tilsæt porre, gulerødder, spidskål og sukkerærter og lynsteg grøntsagerne. Tilsæt herefter rejer, kokosmælk, saften fra en lime og soya.4
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de har taget lidt farve og dufter dejligt.5
Server med dampende varme ris og drys med ristede sesamfrø på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Tilføj mere rød karrypasta og friske koriander.