Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En hurtig vegetarisk pastaret med grøn pesto, bønner, ærter og parmesan på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk fuldkornspasta
- 2 stkløg
- 3 fedhvidløg
- 350 gramfrosne bønner
- 90 gramgrøn pesto
- 2.5 dlcremefine 15%
- 250 gramfrosne ærter
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne som anvist på pakken og hæld vandet fra.2
Skræl løg og hvidløg og hak dem fint. Varm en pande op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt bønner, pesto og cremefine og lad det hele simre i 10 min.3
Tilsæt ærter og lad det simre videre i 5 min. Smag til med salt og peber og vend hele molevitten sammen med pastaerne.4
Server den cremede pastapesto med revet parmesan på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn smage, om pastaerne er færdigkogte og helt perfekte "al dente".
Ekstra smag: Tilsæt soltørret tomater og top med ristede pinjekerner.