Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Vi har fyldt klassiske pitabrød med karry- og paprikakrydret svinekød og serveret dem med den lækreste mangomarinerede salat og hjemmerørt hvidløgsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkmango
- 0.5 dlolivenolie
- 1 spskeddike
- 1 fedhvidløg
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 stkspidskål
- 1 stksnackpeber
- 0.5 stkagurk
- 70 gramsalatmix
- 250 gramskinkeschnitzler
- 0.5 spskpaprika
- 0.5 spskkarry
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl mangoen og skær frugtkødet i tern. Blend mangotern, olivenolie og eddike til en ensartet masse i en minihakker eller brug en stavblender. Smag til med salt og peber.2
Pres hvidløget og rør det sammen med cremefraiche, salt og peber.3
Snit spidskålet fint, skyl og skær snackpeber og agurk i mundrette størrelser og skyl salaten. Vend de frisksnittede grøntsager sammen med mangodressingen.4
Skær skinkeschnitzlerne i strimler. Varm en pande op med olivenolie, paprika og karry og steg skinkestrimlerne. Smag til med salt og peber.5
Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.6
Server de lune pitabrød med karry- og paprikastegte skinkestrimler, mangomarineret salat og hvidløgsdressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære agurk og peberfrugt og komme pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.