Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Pariserbøf smager fuldstændig fantastisk og rummer alle smagsnuancer af surt fra kapers, bittert fra løgene, sødt fra rødbederne og salt og umami fra bøffen og ægget. Normalt får man en rå æggeblomme til, men vi har lavet den lidt mere børnevenlig med et spejlæg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- syltede rødbeder
- 70 gramsalatmix
- 1 stkrødløg
- 500 gramhakket oksekød
- 4 skivegroft sandwichbrød
- 4 stkæg
- 60 grammayonnaise
- høvlet peberrod
- kapers
- 0.5 stkagurk
- 400 gramgulerødder
- salt
- peber
- olivenolie
- alufolie
Fremgangsmåde
1
Skær rødbederne i tern. Skyl salaten og hak rødløget fint.2
Form kødet til hakkebøffer, krydr med salt og peber og steg dem på en pande i lidt olivenolie - gør endelig ikke panden ren! Stil de færdigstegte hakkebøffer til side på en tallerken og dæk dem til med lidt alufolie.3
Steg imens sandwichbrødet i lidt olivenolie eller smør på den samme pande, som du stegte bøfferne.4
Slå æggene ud på en anden pande med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.5
Du kan enten lade børnene sammensætte deres egen sandwich eller blot smøre de ristede toastbrød med mayonaise og toppe med salat, bøf, spejlæg, rødbeder, rå løg, kapers og peberrod.6
Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær dem i stave til gnavergrønt. Server pariserbøfferne med gnavergrønt. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære rødbeder i tern. De kan også forme bøfferne og skære gnavergrønt.