Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker vegetarisk og indisk-inspireret gryderet! Vi har brugt kokosmælk og tikka masala sauce, der fås på glas i de fleste supermarkeder. Har du blomkål tilovers, så brug det i pizzasnegle med camoufleret blomkål. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 stksnackpeber
- 100 gramrøde linser
- 4 dlkokosmælk
- 1 dåsehakkede tomater
- 350 gramtikka masala sauce
- 650 gramkartofler
- 0.5 stkblomkål
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 pottefriske koriander
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og skær det i tern, skyl peberfrugterne og skær dem i små tern.2
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits løg, peberfrugt og røde linser. Tilsæt kokosmælk, hakkede tomater og tikka masala sauce, og lad det simre i ca. 15 min.3
Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette størrelser, og kog dem møre i letsaltet vand.4
Skyl blomkålet og pluk små buketter, tilsæt dem gryderetten og lad retten simre videre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.5
Hæld vandet fra kartoflerne og vend kartoflerne op i gryderetten.6
Server gryderetten toppet med friske koriander og cremefraiche. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skrælle kartoflerne og plukke små buketter af blomkål.