Æblekringler med butterdej og kanelsukker

Ingredienser

( 12 stk. )

  • 3 stkæbler
  • 275 grambutterdej i rulle
  • 1 stkæg
  • 100 gramsukker
  • 1 spskstødt kanel
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Æblekringler med butterdej og kanelsukker

I samarbejde med

Super nemme og lækre æblekringler, som vikles ind i butterdej, vendes i æg og kanelsukker og bages, så de bliver gyldne og sprøde. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 stkæbler
  • 275 grambutterdej i rulle
  • 1 stkæg
  • 100 gramsukker
  • 1 spskstødt kanel

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Skyl og skær æblerne i skiver (ca. 0.5 cm tykkelse) og skær kernehuset ud i midten med en kniv. Du kan også bruge en rund udstikker. Skær butterdejen ud i lange strimler med en bredde på ca. 1.5 cm. Vikl hver butterdejsstrimmel rundt om en æblering.

3. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Bland sukkeret og kanelen sammen i en skål.

4. Vend først æblekringlerne i det sammenpiskede æg og herefter i kanelsukkeret. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

5. Bag æblekringlerne i ca. 15 minutter, til de er blevet gyldne og dufter dejligt.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vende æblekringlerne i æg og kanelsukker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre