Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Super nemme og lækre æblekringler, som vikles ind i butterdej, vendes i æg og kanelsukker og bages, så de bliver gyldne og sprøde. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 3 stkæbler
- 275 grambutterdej i rulle
- 1 stkæg
- 100 gramsukker
- 1 spskstødt kanel
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.2
Skyl og skær æblerne i skiver (ca. 0.5 cm tykkelse) og skær kernehuset ud i midten med en kniv. Du kan også bruge en rund udstikker. Skær butterdejen ud i lange strimler med en bredde på ca. 1.5 cm. Vikl hver butterdejsstrimmel rundt om en æblering.3
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Bland sukkeret og kanelen sammen i en skål.4
Vend først æblekringlerne i det sammenpiskede æg og herefter i kanelsukkeret. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.5
Bag æblekringlerne i ca. 15 minutter, til de er blevet gyldne og dufter dejligt.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vende æblekringlerne i æg og kanelsukker.