Æblemuffins med gulerod og kanel

Ingredienser

( ca. 12 styk )

  • 200 gramgulerødder
  • 200 gramæbler- svarer til 2-3 styk
  • 3 stkæg
  • 100 gramgrahamsmel
  • 100 gramhvedemel
  • 50 gramhavregryn
  • 1 tskbagepulver
  • 1 tsknatron
  • 4 tskstødt kanel
  • 2 tskvaniljesukker
  • 1/2 tsksalt
  • 2 spskakaciehonning
  • 1/2 dlolivenolie
  •  muffinforme
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Æblemuffins med gulerod og kanel

I samarbejde med

3.9, Meget populær

Her får du opskriften på super lækre og sunde muffins som en hyggelig snack til madpakken. De er fyldt med æbler, gulerødder og masser af kanel. Muffinsene er lavet med fuldkornsmel, honning og meget lidt sukker, så du med ro i sjælen kan pakke dem i ungernes madpakke. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramgulerødder
  • 200 gramæbler- svarer til 2-3 styk
  • 3 stkæg
  • 100 gramgrahamsmel
  • 100 gramhvedemel
  • 50 gramhavregryn
  • 1 tskbagepulver
  • 1 tsknatron
  • 4 tskstødt kanel
  • 2 tskvaniljesukker
  • 1/2 tsksalt
  • 2 spskakaciehonning
  • 1/2 dlolivenolie
  •  muffinforme

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Skræl gulerødderne. Vask æblerne og fjern kernehuset. Riv begge dele på den grove side af et rivejern.

3. Rør æble og gulerod sammen med de øvrige ingredienser. Brug enten en røremaskine eller en elpisker. Du kan også bare bruge en grydeske og dine største og bedste Skipper Skræk-muskler!

4. Hæld dejen i muffinforme - husk kun at fylde dem halvt op, da de hæver. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne på toppen og der ikke hænger dej ved, når du prikker i muffinsene med en strikkepind eller en tandstik. Lad dem køle af, inden du tager dem ud af formene.

5. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre