Æggekage med kyllingepølser, couscoussalat og rugbrødshapsere

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkforårsløg
  • 300 gramkyllingepølser
  • 10 stkæg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 50 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  • Salat og rugbrød
  • 3 dlkogende vand
  • 150 gramcouscous
  • 150 gramedamamebønner
  • 1 bundtradiser
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkforårsløg
  • 50 gramkalamataoliven uden sten
  •  dressing efter eget valg
  • 4 skiverugbrød
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en super nem og lækker omelet med kyllingepølser og forårsløg, som vi serverer med couscoussalat og ristede rugbrødshapsere. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Vask forårsløgene og fjern top og bund. Skær dem i små stykker. Skær pølserne i små skiver.

3. Pisk æggene sammen i en skål med salt, peber og oregano. Tilsæt pølser, forårsløg og revet ost.

4. Fordel æggemassen på en pande, som tåler ovnvarme, og bag den i ca. 20 min. til massen er stivnet. Lav imens salaten klar.

5. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad det trække indtil serveringen.

6. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op. Skyl radiser og agurk og skær dem i skiver. Skær top og bund af forårsløg og skær dem på skrå. Bland det hele sammen med oliven og valgfri dressing.

7. Rist rugbrød på en pande med lidt olivenolie og drys med lidt salt.

8. Servér omeletten med rugbrød og couscoussalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i skiver. De kan også fordele æggemassen i panden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre