Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her har vi lavet en lækker æggekage med pepperoni og oregano, der smager lidt af pepperonipizza. Vi serverer den med ristet rugbrød og en tomat- og avocadosalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 10 stkæg
- 2.5 dlmælk
- 0.25 spsktørret oregano
- 1 tsksalt
- 150 grampepperoni
- 300 gramfrosne bønner
- 10 stkcherrytomater
- 2 stkavocado
- dressing efter eget valg
- 6 skiverugbrød
- olivenolie
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Pisk æg, mælk, oregano, salt og lidt peber sammen i en skål. Steg halvdelen af pepperonien på en tør pande, der kan tåle at komme i ovnen, i et par minutter.3
Hæld æggemassen i panden. Fordel den resterende pepperoni over æggemassen. Bag æggekagen i ovnen i ca. 20-25 minutter, til når æggekagen føles fast.4
Kog de grønne bønner i letsaltet vand i ca. 2-3 minutter og skyl dem herefter i koldt vand. Skyl tomaterne og halver dem. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær dem i skiver. Bland bønner, tomater og avocado med valgfri dressing.5
Rist rugbrødet i brødristeren eller på en pande i lidt olie.6
Server æggekagen med tomat- og avocadosalat, rugbrød og lidt ketchup, hvis I har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til piske æggemassen sammen og skære grøntsagerne. Husk at vaske hænder, når I har rørt ved rå æg - evt. salmonella sidder ofte på skallen!