Æggemuffins med laks og feta

Ingredienser

( 6 stk. )

  • 6 skivergroft sandwichbrød
  • 6 stkæg
  • 100 gramrøget laks
  • 50 gramfeta i tern
  • 1/2 spsktørret oregano
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Disse æggemuffins er virkelig lækre og nemme at lave. Beklæd en muffinform med toastbrød og fyld dem med æg, laks og feta. Så er der mega lækre snacks, der er perfekte til morgenmad eller madpakke. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skær skorperne af brødskiverne og rul dem så flade som en pandekage med en kagerulle. Stop dem forsigtigt ned i en smurt muffinform eller en smurt rund keramikskål, der kan tåle at komme i ovnen. Brødskiverne skal hver danne en lille kurv, hvor der er plads til fyldet.

3. Slå et æg ud i hvert brød og krydr med lidt salt og peber. Top med finthakket røget laks og lidt smuldret feta. Drys til slut med tørret oregano.

4. Bag muffinsene i 20-25 minutter i ovnen, til æggene er gennembagte. Tag æggemuffinsene ud af formene og lad dem køle lidt af. Spis dem lune til morgenmad eller frokost, eller brug dem som en lækker og mættende snack i ungernes madpakker.

5. Velbekomme :o)

Tip

Bliver æggemuffinsene bløde efter en tur i køleskabet, kan du give dem en tur i ovnen, så bliver de sprøde og lækre igen - og lige til at spise!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre