Æggemuffins til madpakken med pølser og forårsløg

Ingredienser

( Ca. 10 stk. )

  • 4 stkforårsløg
  • 300 gramkyllingepølser
  • 10 stkæg
  • 0.20 spsksalt
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 50 gramrevet ost
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet de lækreste æggemuffins, der er perfekte til madpakken eller turen ud i det blå i ferien eller weekenden. De er fyldt med æg, kyllingepølser, forårsløg og oregano. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Vask forårsløgene og fjern top og bund. Skær dem i små stykker. Skær pølserne i små skiver.

3. Pisk æggene sammen i en skål med salt, peber og oregano. Tilsæt pølser, forårsløg og revet ost.

4. Fordel dejen i 12-14 smurte muffinforme. Sørg for at der er lige meget fyld og æg fordelt i formene. Bag omeletterne i ca. 20 minutter til de er gennembagte og svagt gyldne på toppen.

5. Lad muffinsene køle af og opbevar dem i en tætsluttende beholder i køleskabet - så har du lækre og sunde snacks til madpakkerne til en hel uge. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i skiver. De kan også fordele dejen i formene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre