Æggesalat på sprødristet rugbrød. Hertil aspargessalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 stkæg
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 200 gramfrosne ærter
  • 50 grammayonnaise
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 75 gramsalatmix
  • 1 stkcitron
  • 8 skiverugbrød
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En skøn hjemmelavet æggesalat serveret på ristet rugbrød og salat med friske asparges, salat, ærter og agurk som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog æggene i en gryde i ca. 9 min og overhæld dem med koldt vand.

2. Imens æggene koger: Knæk det nederste af aspargesene og smid væk. Skyl aspargesene og blancher dem sammen med ærterne i ca. 1 min. i spilkogende vand. Overhæld dem herefter med kold vand.

3. Rør mayonnaise, creme fraiche og karry sammen i en skål.

4. Pil skrællen af æggene og hak dem i tern. Vend dem herefter i karrydressingen og smag til med salt og peber.

5. Skyl agurken og skær den i stykker efter eget ønske. Skyl salaterne og snit hjertesalaten i strimler. Vend salaterne sammen med ærter, asparges, agurk, en god sjat olivenolie, citronsaft, salt og peber.

6. Rist rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.

7. Server æggesalaten på ristet rugbrød med aspargessalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste del af aspargesene - det er ret sjovt! Ekstra smag: Top med purløg, karse eller dild.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre