Æggewraps med ris og laks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkavocado
  • 10 stkcherrytomater
  • 1/2 stkagurk
  • 1 dlskyr
  • 1 spskmayonnaise
  • 1 spsksød sennep
  • 1 pottedild
  • 200 gramrøget laks
  • 8 stkæg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Æggewraps med ris og laks

I samarbejde med

4.0, Meget populær

Disse wraps er altså virkelig gode! Med fyld af ris og røget laks - og masser af grøntsager. Og så er de super nemme at lave. Og har du ikke lige alle vores forslag til fyld i køleskabet, så bruger du bare de grøntsager, du nu har. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkavocado
  • 10 stkcherrytomater
  • 1/2 stkagurk
  • 1 dlskyr
  • 1 spskmayonnaise
  • 1 spsksød sennep
  • 1 pottedild
  • 200 gramrøget laks
  • 8 stkæg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Overhæld dem med koldt vand i en si, så de køler lidt af. Hæld dem efterfølgende op i en skål.

2. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Rens og skyl peberfrugterne og skær dem i strimler. Del avocadoen, fjern stenen og skær avocadokødet i strimler. Har du lidt citron på lager, så dryp avocadoen, så den ikke bliver brun - dette kan dog sagtens undlades. I så fald skal du blot vente med at skære advocadoen til sidst.

3. Rør en hurtig dressing sammen af skyr, mayo, sød sennep, skyllet og hakket dild og smag til med lidt salt og peber.

4. Hak laksen groft og rør den sammen med risene. Stil alle grøntsagerne på bordet i små skåle sammen med lakse- og risblandingen samt lidt skyllede cherrytomater og agurk i stave som gnavergrønt.

5. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber i en skål. Hæld lidt olie på en lille pande og steg æggeblandingen til små pandekager. Vent med at vende dem, til æggemassen er stivnet og giv dem blot fem-ti sekunder på den anden side.

6. Lad familien fylder deres wrap med det, de allerbedst kan lide, rul sammen og spis med enten fingrene eller kniv og gaffel.

7. Velbekomme :o)

Tip

Du kan lave dine wraps i lige den størrelse, du har lyst til. Vi har brugt en lille pande med en diameter på 20 cm. Så får du fine små wraps og kan lave et par stykker til hver.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre