Ærtepuré til dip

Ingredienser

( 1 portion )

Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En hurtig og lækker dip til f.eks. gulerødder, agurker, bladselleri og andre grøntsager. Ærtepuréen er god til både aftensmaden og som dip i ungernes madpakker.

Fremgangsmåde

1. Hæld ærterne i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i et par minutter og hæld derefter vandet fra. Pres ærterne en smule med hænderne, så der er så lidt vand tilbage i dem som muligt. Lad dem køle af og blend dem derefter med en stavblender eller en almindelig blender med skyr, honning, lidt citronsaft og salt og peber.

2. Husk ikke at tilsætte al citronsaften med det samme. Tilsæt først en smule og smag så til efterfølgende. Smag til sidst til med salt og peber.

3. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre