Agurkerelish

Ingredienser

( 1 portion )

  • 1 stkæble
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkagurk
  • 1 stkløg
  • 1 stkstjerneanis
  • 1/2 dleddike
  • 75 gramrørsukker
  • 1 tskmajsstivelse
  • 1 tsksalt
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Agurkerelish

I samarbejde med

3.1, Meget populær

Relish smager super godt som et alternativ til klassisk tilbehør som agurkesalat, drueagurker osv. Det er hurtigt at lave og smager fantastisk til mange retter - f.eks. som topping på en lækker hotdog. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkæble
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkagurk
  • 1 stkløg
  • 1 stkstjerneanis
  • 1/2 dleddike
  • 75 gramrørsukker
  • 1 tskmajsstivelse
  • 1 tsksalt

Fremgangsmåde

1. Skyl æble og peberfrugt og fjern kernerne. Skyl agurken og pil løget. Skær alt i grove stykker. Giv grøntsager og æble en hurtig tur i en minihakker, så alt bliver hakket fint - pas dog på ikke at blende det så meget, at det bliver til mos.

2. Hæld alle ingredienser - undtagen majsstivelse -i en kasserolle og lad det koge op. Lad det simre i fem minutter og tilsæt majsstivelse, mens du rører grundigt med et piskeris.

3. Smag til og tilsæt evt. mere salt, sukker og eddike.

4. Hvis du skal bruge relishen med det samme, skal du blot lade den køle lidt af. Ellers kan du hælde den varme relish på et patentglas, der er skoldet i kogende vand.

5. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre