Alt-i-en gryde: Nem vegetarpasta

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 fedhvidløg
  • 5 stkforårsløg
  • 4 stktomater
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 spsktørret oregano
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 8 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  •  majsstivelse
  •  revet parmesan
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Alt-i-en gryde: Nem vegetarpasta

I samarbejde med

3.3, Meget populær

Synes du fra tid til anden, at madlavningen er lidt omstændigt og tager for lang tid? Så vil du ELSKE denne ret. Du stopper bare alle ingredienserne i samme gryde, lader det hele simre i 15 minutter og topper med lidt sprøde grøntsager. Og voila: Så er der aftensmad! God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 fedhvidløg
  • 5 stkforårsløg
  • 4 stktomater
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 spsktørret oregano
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 8 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  •  majsstivelse
  •  revet parmesan
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Hak hvidløget fint. Rens og skyl forårsløgene og skær dem i mundrette bidder på skrå. Skær tomaterne og den vaskede gule peberfrugt, befriet for kerner, i tern. Hæld nu hakkede tomater, tomatpuré, hvidløg, forårsløg, halvdelen af de friske tomater, gul peberfrugt, oregano, spaghetti, vand og grøntsagsbouillon i en gryde og bring det hele i kog.

2. Lad være med at brække spaghettien i mindre stykker. Når vandet er blevet varmt, bliver spaghettien hurtigt blød, så den kan være i gryden. Læg låg på og lad retten simre i 12-15 minutter, eller til spaghettien er mør men stadig har bid. Så er den al dente the Italian way!

3. Imens spaghettien hygger sig på komfuret, skræller du gulerødderne, befrier den grønne peberfrugt for kerner og skyller den godt. Skær gulerødder og peberfrugt i fine tern og stil dem til side.

4. Jævn pastasaucen saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand i en kop og smag til med salt og peber. Anret pasta og sauce i dybe tallerkener og top med de sprøde peberfrugt- og gulerodstern samt de friske tomater.

5. Slut af med at rive en god håndfuld parmesan over spaghettien. Så er der serveret.

6. Mums - og velbekomme :o)

Tip

Husk at gemme lidt pasta til ungernes madpakker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre