Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Vi har lavet en helt ny udgave af de klassiske amerikanske pandekager. Vi har bagt dem med ananasringe og serverer dem med kokosmel på toppen. Og vi tør godt love, at de smager af flere.. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2.5 dlmælk
- 2 stkæg
- 2 spsksirup
- 200 gramhvedemel
- 0.25 tsksalt
- 1 spskvaniljesukker
- 1.5 tskbagepulver
- 0.5 tsknatron
- 340 gramananas i skiver
- 100 gramkokosmel
- smør
- sirup
Fremgangsmåde
1
Pisk mælk, æg og sirup sammen i en skål.2
Tilsæt hvedemel, salt, vaniljesukker, bagepulver og natron til æggeblandingen og pisk godt.3
Hæld saften fra ananasringene fra og dup dem tørre på lidt køkkenrulle eller et helt rent viskestykke.4
Varm din bedste slip-let pande op og smelt en klat smør. Når smørret er bruset af og blevet gyldent, hælder du lidt dej i små runde klatter på panden. Steg dem ved jævn varme i ca. 1 minut og kom en ananasring i hver pandekage. Lad dem bage lidt videre og vend dem undervejs.5
Hvis der er mere dej tilbage, men ikke flere ananasringe, så laver du bare almindelig amerikanske pandekager af resten.6
Rist kokosmel på en tør pande til det har taget lidt farve og server pandekagerne med sirup, kokosmel eller hvad du nu har lyst til som topping. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande de våde og tørre ingredienser og piske det hele sammen. De kan også øve sig i at vende pandekager på panden.
Hvis du ikke kan piske klumperne ud af dejen, så brug en stavblender. Du kan også hælde alle ingredienserne i en blender, hvis du har sådan en i køkkenet.