Asiatisk-bowl med fiskedeller og ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 1 pottefriske koriander
  • 400 gramfiskefars
  • 1 stkøkologisk lime
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkbroccoli
  • 300 gramedamamebønner
  • 0.5 stkagurk
  • 200 gramrevne gulerødder
  •  soya
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Poke-bowls er super lækre og gode til børn, fordi de kan sammensættes lige som man selv har lyst til. Her har vi lavet en udgave med asiatiske fiskedeller, soya, broccoli, edamamebønner, revet gulerod, agurk og limesaft. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Skyl korianderne og hak dem fint - gem halvdelen til topping. Rør korianderne sammen med fiskefarsen, revet limeskal og presset hvidløg. Skær limen i både og brug limesaften til topping.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg en lille prøvedelle for at smage til. Form fiskedellerne med en ske og steg dem på begge sider til de er sprøde og gyldne.

4. Imens fiskedellerne steger: Pluk små buketter af broccolien og skyl dem. Kog broccolibuketterne møre i letsaltet vand i ca. 5 min. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand eller kog dem sammen med broccolibuketterne.

5. Skyl agurken og skær den i små tern.

6. Anret alle ingredienserne i små skåle og lad hele familien sammensætte deres egen bowl. Top med koriander, soya og limesaft. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. Ekstra smag: Kom lidt rød karrypasta i fiskefarsen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre