Asiatisk nudelsuppe med andebryst

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkandebryst
  • 250 gramnudler
  • 150 gramedamamebønner
  • 200 grambrune champignon
  • 3 fedhvidløg
  • 1.5 dlvand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 0.5 dlsoya
  • 1 stklime
  • 0.25 stkspidskål
  •  sesam- eller olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Asiatisk nudelsuppe med andebryst

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En nem og lækker asiatiskinspireret nudelsuppe med brune champignoner, edamamebønner, spidskål og sprødstegt andebryst på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkandebryst
  • 250 gramnudler
  • 150 gramedamamebønner
  • 200 grambrune champignon
  • 3 fedhvidløg
  • 1.5 dlvand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 0.5 dlsoya
  • 1 stklime
  • 0.25 stkspidskål
  •  sesam- eller olivenolie

Fremgangsmåde

1. Rids fedtet på andebrysterne og krydr med salt og peber. Læg nu andebrysterne med skindsiden nedad på en kold pande og steg dem ved middelvarme i ca. 10 min. Vend andebrysterne og steg dem færdig i 5-10 min. efter smag og behag.

2. Imens andebrysterne steger: Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og tilsæt edamamebønnerne lige inden du hælder vandet fra nudlerne. Så sparer du på energien. Kom det hele i en si, lad det dryppe af og vend det evt. med lidt sesam- eller olivenolie, så nudlerne ikke klistrer sammen.

3. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.

4. Varm en dyb pande eller en gryde op med sesam- eller olivenolie og steg champignonerne til de er gyldne. Tilsæt hvidløgene og lad dem stege med i et par minutter. Tilsæt vand, smuldret bouillon og soya og bring det hele i kog. Smag suppen til med ekstra soya og limesaft.

5. Skyl og snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene!

6. Fordel nudler, edamamebønner og spidskål i skåle eller dybe tallerkener. Top med suppen og skiver af sprødstegt andebryst. Top evt. med friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn rense champignonerne og smage suppen til.

Ekstra smag: Top med sød chilisauce.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.