Asiatiske fiskedeller med kold nudelsalat med broccoli og mango

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 pottefriske koriander
  • 1 stklime
  • 400 gramfiskefarsavis
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 1 stkbroccoliavis
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkmangoavis
  • 125 grambønnespirer
  • 200 gramrevne gulerødderavis
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  soya
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Har har vi lavet lækre fiskedeller af en færdig fiskefars rørt med hakkede koriander, limeskal og hvidløg. Serveret med en kold nudelsalat med broccoli, bønnespirer, ærter, revet gulerod og mango - toppet med peanuts. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak koriander fint. Skyl limen og riv skallen på den fine side af et rivejern. Gem limen til nudelsalaten.

2. Rør fiskefarsen sammen med koriander, limeskal og presset hvidløg.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg en lille prøvedelle for at smage til. Form fiskedellerne med en ske og håndfladen. Steg fiskedellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.

4. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Pluk små buketter af broccolien og lad broccolibuketterne og ærterne koge sammen med nudlerne i de sidste 2-3 minutter. Så sparer du på energien.

5. Overhæld nudler og grøntsager med koldt vand og lad dem dryppe af. Vend herefter i olivenolie.

6. Skræl mangoen og fjern stenen. Skær mangoen i små tern. Skyl bønnespirerne.

7. Vend nudler, broccoli og ærter sammen med mango, bønnespirer og revne gulerødder.

8. Server de asiatiske fiskedeller med kold nudelsalat og top med peanuts, limesaft og soya. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at røre fiskefarsen. Ekstra smag: Drys med lidt frisk chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre