Avocadopandekager med tunsalat, grønt og hytteost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Pandekager
  • 2 spskmajsstivelse
  • 2 dlmælk
  • 200 gramavocado i tern
  • 6 stkæg
  • 0.25 spsksalt
  • 3 spskhvedemel
  •  peber
  •  olivenolie
  • Fyld
  • 185 gramtun i olie
  • 4 spskskyr*
  • 1 spskmayonnaise
  • 10 stkcherrytomater
  • 2 stkforårsløg
  •  salat efter eget valg
  • 200 gramhytteost
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag prøver vi noget nyt. Vi skal nemlig lave madpandekager med avocado! De smager mega godt og bliver dejligt svampede. Vi serverer pandekagerne med tunsalat, hytteost og salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bland majsstivelse med mælk. Blend avocadoternene sammen med mælken i en minihakker eller foodprocessoer. Rør blandingen sammen med æg og lidt salt, hvedemel og peber i en skål. Hvis du har brugt små æg, så tilsæt evt. lidt mere mælk.

2. Steg nu dejen til 6-8 madpandekager i lidt olivenolie på din yndlings pandekagepande. Når dejen har sat sig en smule, kan du løsne pandekagerne i kanten med en paletkniv og forsigtigt vende dem, så de bliver stegt på begge sider.

3. Hæld olien fra tunen. Bland tunen sammen med skyr og mayonaise og smag til med salt og peber.

4. Skyl tomaterne og halver dem. Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe. Skyl salaten og stil det hele i små skåle eller fordel alt på et fad.

5. Stil pandekagerne på bordet sammen med tunsalat, tomater, salat, forårsløg og hytteost og lad familien rulle deres helt egen favoritpandekage. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og forårsløg. De kan også røre tunsalaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre