Bagekartofler med skinketern, bacon, sprød salat og purløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 grambagekartofler
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 pottepurløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 125 gramkalkunbacon
  • 250 gramskinkeschnitzler
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 225 gramfærdig salatmix
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Bagekartofler med skinketern, bacon, sprød salat og purløgsdressing

I samarbejde med

En nem og simpel opskrift med bløde bagte kartoffelbåde serveret med kalkunbacon, strimler og skinkeschnitzler, færdig salat og en hurtig purløgsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 grambagekartofler
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 pottepurløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 125 gramkalkunbacon
  • 250 gramskinkeschnitzler
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 225 gramfærdig salatmix
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i både og vend dem i olivenolie, salt og peber. Bag kartoffelbådene i ovnen i ca. 30 min.

3. Pil skrællen af hvidløget og skyl purløget. Pres hvidløget, hak purløget fint og rør det sammen med cremefraiche, salt og peber.

4. Skær kalkunbaconen i mindre stykker og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg baconen i ovnen i ca. 8-10 min.

5. Skær skinkeschnitzlerne i tern og steg dem på en varm pande med olivenolie og drys salt og peber.

6. Skyl agurken og tomaterne og skær dem i mindre stykker. Vend herefter agurk, tomater, majs og salatblandingen sammen i en stor skål.

7. Server bagekartoflerne sammen med skinketern, kalkunbacon, sprød salat og purløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn røre dressingen sammen.

Ekstra smag: Vend bagekartoflerne i familiens yndlingskrydderi inden de kommer i ovnen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre